Thursday, 25 August 2011

Spontaneous Thursday #1


Trial SPM 
dah habis beb!!!!!
huhuhu...





Monday, 18 July 2011

~AKU PUNYA HOBI~

Assalammualaikum...
Hye!!!

Hari nie aku nak cite pasal hobi aku...nak tau tak???mesti la nak kan...aku nie suka lari berganti ganti...haha...takde la...aku nie suka menari...best kot...korang nak tahu sebab pe???dengan menari nie,aku dapat menghilangkan tension dan turunkan berat badan...tak percaya???korang cuba la...huhu...hah!!!tahu nie dah masuk tahun kelima aku sebagai seorang penari...tapi di sekolah je la...aku suka tarian tradisional...moden pun,suka jugak la(ayat macam tak pasti)...huhu...kalau ada aktiviti dekat sekolah,aku mesti akan menyibukkan diri nak join...haha...cuma tahun nie je aku tak aktif...almaklumla nk SPM la katakan...contoh pelajar cemerlang nihh...haha...

Di sekolah,aku merupakan ahli Kelab Kebudayaan...dah lima tahun dah...pengikut setia la katakan...hehe...aku juga mempunyai seorang jurulatih yang sangat baik...aku panggil nama dia dengan Pak Syed...haha...korang tengok tak drama'MAKBUL'???dia salah seorang pelakon dalam drama tersebut...tapi,tahun nie Pak Syed bukan lagi jurulatih untuk aku...sedihU_U

Hah!!!korang nak tengok tak aku menari???kalau nak tengok,kena bayar la...hehe...gurau2...kalau nak tengok,sila pause background music blog aku yerr...




thanks for watching~